info@hrki.hr 0915144901

TEHNIČKA ZAŠTITA

HIKVISION

Sigurnost nema cijenu. Zato u ponudi nudio cijelu paletu HIKVISION proizvoda. Naš cilj je isporuke napredne tehnologije, kvalitete proizvoda i zadovoljstvo kupca i zbog toga Vam nudimo i preporučamo naše video nadzorne sustave. Za sva dodatna pitanja slobodno nam se javite.

TURBO HD VIDEO NADZOR

TURBO HD tehnologija u kamerama i DVR uređajima nudi kvalitet slike u rezoluciji 1 i 2 megapiksela, po cijeni blizu klasičnih analognih sustava preko koaksijalnog kabela. Prednosti TURBO HD tehnologije su: mogućnost spajanja Analognih, Turbo HD i IP HD kamera na sve TURBO HD video snimače, daleko bolja kvaliteta (720p/1080p) rezolucije slike, nema kašnjenja video signala, bolje sažimanje podataka, prijenos videa, prijenos audio podataka kroz jedan koaksijalni kabel, mogućnost prijenosa slike do 500m, jednostavna nadogradnja postojećeg analognog sustava s HD-TVI tehnologijom.

ANALOGNI VIDEO NADZOR

Kod analognih video nadzora, današnje kamere koriste digitalnu tehnologiju za formiranje i obradu slike, ali je slika konvertirana u analogni signal prema monitorima i uređajima za snimanje. Primljeni signal iz kamera se zapisuje i arhivira na video snimač u digitalnom obliku. To je danas najraširenija tehnologija, dostupna više od 20 godina na tržištu, prijenos signala vrši se koaksijalnim i UTP kabelima.


Kvaliteta slike je ograničena.

IP HD VIDEO NADZOR

IP VIDEO NADZOR (eng. Internet protocol): imaju široko primjenu tehnologije, pruža najefikasniji način montaže i nadzora, rezolucije: 640x480, 1280x720, 1600x1200, 1920x1080, 2048x1536... bolja kvaliteta slike i veće tehnološke mogućnosti. Moguće je vršiti nadgledanje direkno bez video snimača i dodatne video nadzorne opreme.

HIBRIDNI VIDEO SNIMAČI

Hibridni video snimači su snimači koji imaju mogućnost prihvaćanja analognih kamera i mrežnih IP HD kamera istovremeno. U praksi to znači da ukoliko želite koristiti najsuvremeniju tehnologiju megapikselnih IP HD kamera 1080p, a želite ujedno koristiti i postojeći sustav analognih kamera, recimo 700TVL ili planirate instalaciju novog sustava bez stvarne potrebe da su sve kamere IP, ovo je najbolje rješenje za Vas.

ALARMNI SUSTAVI PARADOX

Alarmne centrale kao mozak sustava upravljaju svim relevantnim informacijama. Odabir alarmne centrale vrši se prema veličini objekta, te drugim zahtjevima funkcija i mogućnosti. Sustavom se upravlja putem upravljačkih tipkovnica koje se instaliraju uglavnom na ulazima objekta. Jednostavnije izvedbe putem LED dioda prikazuju status sustava, dok verzije sa LCD-displejom ispisuju status sustava na hrvatskom jeziku i vode korisnika kroz sve funkcije.


Sustavi podržavaju više korisnika od kojih svatko ima zasebnu šifru, te se događaji na objektu uglavnom mogu memorirati sa datumom i vremenom. Ukoliko se koristi dojava na zaštitarske tvrtke, moguće je dobiti ispise svih događaja, primjerice mjesečno ili prema potrebi, tako se može rekonstruirati eventualni događaj na objektu.


Kod bežičnih sustava tipkovnice mogu također biti bežične, a sustavom se može upravljati i putem daljinskih upravljača. U našoj ponudi je i model sa govornim procesorom, koji uz to daje jasno razumljive govorne upute na hrvatskom jeziku, što znatno pojednostavljuje svakodnevno upravljanje sustavom. Sustavi imaju podesivu vremensku odgodu paljenja i gašenja, koju i akustično signaliziraju, kako bi se korisniku ostavilo dovoljno vremena da deaktivira sustav, odnosno napusti objekt prije nego što se alarm uključi.


Moguće je sustave podijeliti u tzv. particije, tako da se može zasebno aktivirati samo određeni dio sustava, primjerice, na večer možete uključiti alarm u prizemlju i zaštititi sve ulaze u kuću, garažu, dok se vi na katu slobodno krećete..


Detekcija provale obavlja se uglavnom magnetskim kontaktima koji registriraju otvaranje vrata i prozora, detektorima pokreta koji registriraju kretanje unutar zaštićenog prostora, te detektorima loma stakla koji registriraju karakteristične frekvencije lomljenja stakla. Pored osnovne funkcije zaštite od požara moguće je integrirati i razne detektore stanja okoline, kao što su detektori požara, plina, vode, temperature, kao i panik tipke za poziv u pomoć. Za zaštitu vanjskih prostora postoje posebni uređaji koji moraju biti iznimno otporni na lažne podražaje, kao što su životinje i vremenski uvjeti.


Signalizacija alarma vrši se lokalno putem sirena i telefonskom dojavom na programirane privatne telefonske brojeve ili na dojavni centar neke zaštitarske službe. Kod dojave na privatne broje telefona, poželjna je primjena tzv. govorne poruke, kako bi korisnik dobio što jasniju informaciju o događaju. Neki uređaji podržavaju uz to dvosmjernu audio komunikaciju, što znači da možete čuti što se u prostoru događa, a prema želji i pričati sa osobom na objektu, primjerice starijoj osobi koja je pozvala u pomoć putem alarma.


Naš je izbor-Vaša sigurnost

Reference

Restoran Gastro Globus
Noćni klub H2O
Choco café
Excelente Bar
Night Club BBS
Caffe Bar BBS
ROCKS beach club

Noa Beach Club
StorySupercaffé
La Bodega Zagreb
La Bodega Zadar
La Bodega Dubrovnik
NavigatorClub Slavonski Brod

TEAM CLUB Zagreb
Ferax Caffe bar & Night club
Caffe bar Ferax
Teatro Sokol
Zlatarne ZAKS
Argentum

Wurst Bar Harmica
Renić Grill Maksimir
Apartmansko naselje Betina
Apartmani Murter
Obiteljske kuće Hvar
Obiteljske kuće Štikovica

HRKI d.o.o.

Kružna Zadvorska 2.odvojak 2
10000 Zagreb, Hrvatska

Mob 091 514 4901

Mail: info@hrki.hr